Update werkzaamheden dijkversterking Tiel-Waardenburg, uitvoeringsvakken G en H

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden op de korte termijn in de buurt van uitvoeringsvakken G en H (Ophemert en Varik). Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op deze mail of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

Start damwand werkzaamheden uitvoeringsvak H

Vorige week hebben we damwanden aangevoerd in uitvoeringsvak H. Deze hebben we naar een opslagterrein gebracht. We zijn bezig met het voorbereidende grondwerk voor de damwandstelling. Zo graven we de damwandsleuf en maken we een opstelplaats voor de damwandstelling. Volgende week dinsdag beginnen we met het opbouwen van de stelling en daarna starten we met het aanbrengen van damwanden. We beginnen met het aanbrengen van damwanden ter hoogte van Waalbandijk 6 en werken in de richting van het Veerhuis (Varik).

Hervatten werkzaamheden buitendijks in uitvoeringsvak

In uitvoeringsvak G gaan we verder met onze werkzaamheden buitendijks. We gaan hier grond afgraven en daarna aanvullen met klei. We werken vanaf de Griendesteeg in de richting van Zennewijnen. Om veilig te kunnen werken, sluiten we het fietspad naast de Waalbandijk af. Op het plaatje hiernaast kunt u zien waar de afsluiting precies is (rode lijn). We hebben een omleidingsroute voor wandelaars gemaakt. Via deze route kunnen wandelaars de uiterwaarden in (gele lijn).

Met vriendelijke groet,
Astrid Jonkers | Communicatieadviseur
a.jonkers@duravermeer.nl | M (06) 39 31 40 98

Mekante Diek is een samenwerking tussen Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Reacties zijn gesloten.