Mekante Diek Uitvoeringsvakken G en H

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden op de korte termijn in de buurt van uitvoeringsvakken G en H (Ophemert en Varik). Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op deze mail of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

Werkzaamheden

In uitvoeringsvak G en H zijn inmiddels alle werkzaamheden afgerond. De laatste woning (Waalbandijk 2d in Varik) die voor de dijkwerkzaamheden verwijderd moest worden is inmiddels volledig verwijderd. Op deze locatie gaan we, nog vooruitlopend op de dijkwerkzaamheden, in maart archeologisch onderzoek doen. De aankomende weken zijn er geen verdere werkzaamheden in de vakken G en H vanwege het huidige hoogwater en de aankomende kerstvakantie. Ook in week 2 (8-12 januari) zijn er op dit moment geen werkzaamheden gepland.

Kerstvakantie, bereikbaarheid en bouwhekken

Vanaf vrijdag 22 december start bij ons (en bij onze onderaannemers) de kerstvakantie. Tot en met 7 januari 2024 zijn wij niet aan het werk. Tijdens de kerstvakantie is ons algemene nummer 06 2159 0937 op werkdagen telefonisch bereikbaar voor zaken die niet kunnen wachten tot na de kerstvakantie.

Met vriendelijke groet,
Martijn Jansen | Omgevingsmanager
Project Dijkversterking Tiel-Waardenburg

omgeving@mekantediek.nl – 06 2159 0937

Mekante Diek is een samenwerking tussen Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Reacties zijn gesloten.