Dijkversterking Tiel-Waardenburg: update werkzaamheden uitvoeringsvak E

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden op de korte termijn in de buurt van uitvoeringsvak E (Zennewijnen). Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op dit bericht of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

In uitvoeringsvak E zijn we dinsdag begonnen met het aanbrengen van damwanden. Dit heeft u ongetwijfeld gemerkt. We hebben de aankomende week opnieuw te maken met een hoogwatergolf. Onze waterstandencoördinator houdt dit nauwlettend in de gaten, alle werkzaamheden worden afgestemd met de dijkbeheerder. In verband met het hoogwater doen we een aantal aanpassingen in onze werkzaamheden. Dit betekent dat we na vandaag stoppen met het aanbrengen van damwanden. Volgende week gaan we, als de waterstand dit toelaat, door met grondwerkzaamheden in voorbereiding op het aanbrengen van damwanden in het nieuwe jaar.

Kerstvakantie

Vanaf vrijdag 22 december start bij ons (en bij onze onderaannemers) de kerstvakantie. Tot en met 7 januari 2024 zijn wij niet aan het werk. Tijdens de kerstvakantie is ons algemene nummer 06 2159 0937 op werkdagen telefonisch bereikbaar voor zaken die niet kunnen wachten tot na de kerstvakantie. In een van de wekelijkse informatiemails voor de kerstvakantie verzorgen we een vooruitblik naar de werkzaamheden in 2024.

Met vriendelijke groet,
Chantal Schoen | Omgevingsmanager
Project Dijkversterking Tiel-Waardenburg

c.schoen@duravermeer.nl – 06 3063 28 37

Mekante Diek, Combinatie Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord l Project: Dijkversterking Tiel-Waardenburg
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Reacties zijn gesloten.