Workshop op 7 juni: Omgaan met Verlies

Welzijn West Betuwe organiseert vier workshops over ‘Omgaan met verlies’. Veel mensen hebben hiermee te maken (gehad): of het nu gaat om het overlijden van een dierbare, een scheiding, of het verliezen van bijvoorbeeld je baan of je huis. Het kan dan prettig zijn om mensen te ontmoeten die in hetzelfde schuitje zitten.

Tijdens de workshop ‘Omgaan met verlies’ kijk je samen met de andere deelnemers naar schilderijen en beelden. Dit roept bij iedereen andere gevoelens op. Vervolgens gaan we met onze handen aan de slag. Door te werken met verschillende materialen verwoorden we jouw gedachten in beeld. Dat kan fijn zijn, zeker als praten nog even moeilijk is. Bovendien heeft iedere workshop een ander thema.

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met verlies: je hoeft geen interesse of ervaring in kunst te hebben.

Wat: workshop ‘Omgaan met verlies’
Inhoud: kijken naar kunstwerken en zelf aan de slag met het creëren van jouw gevoel/gedachte door middel van verschillende materialen.
Groepsgrootte: 8 – 15 deelnemers
Wanneer, waar en met wie:  Dinsdag 7 juni 2022 – Huis op Hemert in Ophemert – Thema: Bergen en dalen. Met kunstenares Monique Mortier en cultuurcoach Nathalie Gerrits – van den Hof.

Hoe laat: 10.00 – 12.00 uur, incl. korte pauze
Kosten: €10,- per workshop
Aanmelden: https://welzijnwestbetuwe.nl/evenementen/omgaan-met-verlies-emoties/

Reacties zijn gesloten.