Update werkzaamheden uitvoeringsvak E (Zennewijnen)

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden op de korte termijn in de buurt van uitvoeringsvak E. Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op deze mail of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

We verwachten dat we in de loop van week 47, over twee weken, starten met het aanbrengen van damwanden. De start van de damwandwerkzaamheden is afhankelijk van hoe de werkzaamheden in uitvoeringsvakken C en D vorderen en van hoogwater. Onze waterstandencoördinator houdt dit nauwlettend in de gaten en stemt af met de dijkbeheerder.

We zijn bezig met het inrichten van het opslagterrein op het perceel tussen de Molenstraat en de Waalbandijk. Zodra het grondwerk hier klaar is, gaat de machinist verder met grondwerkzaamheden in uitvoeringsvak E tussen de Hermoesestraat en de Bredestraat. We gaan verbredingen maken voor de opstelling van de damwandstelling, bovenop de dijk en graven de heisleuf.

De stijgende waterstand heeft gevolgen voor onze werkzaamheden. Als de planning van onze werkzaamheden hierdoor verandert, ontvangt u van ons een update via deze mailing en de BouwApp.

Met vriendelijke groet,
Chantal Schoen l Omgevingsmanager

omgeving@mekantediek.nl – 06 2159 0937

Mekante Diek is een samenwerking tussen Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *