De aankomende 2 weken …….

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden op de korte termijn in de buurt van uitvoeringsvakken G en H. Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op deze mail of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

De aankomende 2 weken vinden er weinig tot geen werkzaamheden plaats in uitvoeringsvak H
In vak G voeren wij nog wel werkzaamheden uit hier brengen wij klei aan tegen het buitentalud, deze klei wordt buitendijks uit het depot of rechtstreeks uit het schip naar de locatie gereden waar het verwerkt wordt.
Afhankelijk van de aanvoer van de klei en de waterstand aankomende periode gaan wij verder met het verwijderen van de steenbekleding en aanvullen van de klei aan de buitenzijde van de dijk werkend vanuit Ophemert in de richting van Varik

Hoogwater

Door de vele regenval stijgt ook het waterpeil. Onze hoogwatercoördinator houdt dit nauwlettend in de gaten en stemt dit af met de dijkbeheerder van het Waterschap. De verwachting is dat het waterpeil de aankomende week verder stijgt. Dit heeft gevolgen voor onze werkzaamheden.. Als we beter kunnen inschatten wat de invloed hiervan is op onze andere werkzaamheden, dan zullen we dit communiceren (per e-mail of via de BouwApp).

 

Met vriendelijke groet,

Project Dijkversterking Tiel-Waardenburg

omgeving@mekantediek.nl – 06 2159 0937

 

 

Mekante Diek is een samenwerking tussen Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord

Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *