Update werkzaamheden dijkversterking Tiel-Waardenburg, uitvoeringsvak E (week 21)

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden in uitvoeringsvak E (Zennewijnen). Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op dit bericht of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

Planning en werkzaamheden*

We hebben het trillend aanbrengen van damwanden ter hoogte van kunstwerk de Roeier afgerond. We gaan nu over op het drukkend aanbrengen van damwanden. We hebben maandag de andere drukstelling aangevoerd. We werken ter hoogte van Hermoesestraat 18 tot ter hoogte van Waalbandijk 91 in de richting van Tiel. Het drukken gebeurt met een grotere drukstelling dan die we hiervoor hebben gebruikt. Deze heeft meer capaciteit, waardoor we verwachten dat de stelling op dit gedeelte de damwandplanken wel op diepte krijgt. Als de drukstelling klaar is verhuizen we deze naar (in de buurt van) Waalbandijk 77. Bij de Hermoesestraat werken we aan grondwerk ter voorbereiding op de ankerboorstelling.

Verder werken we bij de Bredestraat aan het lassen van de laatste gordingen, we verwachten dit deze week af te ronden. Volgende week starten we hier met het afspannen van de gordingen. We gaan ter hoogte van Waalbandijk 77 verder met voorboren.

*De planning kan veranderen, bijvoorbeeld door weersomstandigheden of dat werkzaamheden anders lopen dan verwacht.

Zaterdag 8 juni is de Dag van de Bouw

Tussen 10.00 en 15.00 uur bent u welkom ter hoogte van de opgang Voorstraat-Waalbandijk in Neerijnen. Hier ziet u de damwandstelling en elektrisch materieel van dichtbij. Via een uitgezette looproute krijgt u meer informatie over de achtergrond van de dijkversterking, de werkzaamheden, archeologische vondsten en natuur. Ook zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. De entree is gratis. Meer informatie vindt u hier. Komt u ook langs?

Met vriendelijke groet,
Astrid Jonkers | Communicatieadviseur

Project Dijkversterking Tiel-Waardenburg

a.jonkers@duravermeer.nl | M (06) 39 31 40 98

Mekante Diek, Combinatie Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord l Project: Dijkversterking Tiel-Waardenburg
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Reacties zijn gesloten.