Afsluiting fietspad Ophemert

Per 25 september sluiten we het fietspad bij Ophemert in uitvoeringsvak G af

(voor de locatie van de uitvoeringsvakken kijkt u op het digitale bezoekerscentrum: www.dijkversterkingtielwaardenburg.nl). Het fietspad wordt afgesloten vanaf de Waalbandijk-Dijkstraat tot aan de kruising Waalbandijk-Molenstraat. Fietsers gaan vanaf dan over de Waalbandijk, die toegankelijk blijft voor al het verkeer. Op bovenstaand kaartje kunt u zien om welk fietspad het gaat (paarse lijn). We plaatsen tijdens de afsluiting waarschuwingsborden met ‘Fietsers op rijbaan.’

Waarom sluiten we het fietspad af?

Het fietspad wordt afgesloten omdat aan het bovenste gedeelte van de dijk gewerkt gaat worden. Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is werkruimte nodig. De afsluiting zorgt daarnaast voor een verminder van transportbewegingen, omdat vrijkomend grond grotendeels direct opnieuw verwerkt kan worden.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Mekante Diek is bereikbaar via 06 21 59 09 37 of kijk op www.dijkversterkingtielwaardenburg.nl.

Eén reactie:

  1. Dorinde Van Doorn-van Dorrestein
    Ik hoop dat er een mooi wandelpad voor terugkomt. Dit stukje dijk is is méér dan alleen een fietspad!
    Het is zo’n mooie ontmoetingsplek voor jong en oud…Om een praatje elkaar te maken, waar in de winter wel 50 kinderen met sneeuw van de dijk afsleeën.
    Veilig gescheiden van al het -soms- langsrazende verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *