Wijziging Slingerbos

Wijzigingsplan Slingerbos
Nu het ontwerp van de dijk bekend is, is de gemeente in staat een definitieve verkaveling van fase twee van Slingerbos op te zetten. Dit heeft de gemeente verwoord in een wijzigingsplan. Het nieuwe plan kan bekeken worden op het gemeentehuis, en online is het te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Hoger maaiveld met betonnen keerwanden
De verkaveling is niet echt veranderd, een woning minder lijkt het. De hoogte van het maaiveld is echter wel veranderd. In het oorspronkelijke bestemmingsplan werd aangegeven dat fase 2 net zo hoog zou worden als fase 1. Dat  betekende 65 cm hoger dan de Gulhofstraat.

In de gewijzigde plannen wordt het terrein echter opgehoogd tot wel 135 cm hoger dan de Gulhofstraat. Een hoogteverschil dat gelijk is aan het hoogteverschil bij de woningen die nu gebouwd worden aan de Goossen Janssenstraat-Lambertusstoep. De gemeente wil dit hoogteverschil ook hier – gedeeltelijk – oplossen door middel van betonnen keerwanden.

Reageren
Iedereen die een probleem heeft met dit plan kan bezwaar maken via een ‘zienswijze’. Dit moet wel voor 25 oktober 2022 ingediend worden.

Vragen
Neem gerust contact op met dorpstafelophemert@outlook.com als je vragen hebt!

Reacties zijn gesloten.