Update werkzaamheden dijkversterking Tiel-Waardenburg, uitvoeringsvak E (week 20)

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden in uitvoeringsvak E (Zennewijnen). Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op dit bericht of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

Planning en werkzaamheden*

We zijn bezig met het trillend aanbrengen van damwanden ter hoogte van Waalbandijk 83. Hier werken we in de richting van Ophemert. De ankerboorstelling is bezig met het aanbrengen van ankers tussen de Hermoesestraat en de Bredestraat. Eind deze week starten we met het lassen van de eerste gordingen ter hoogte van de kruising Bredestraat. Daarnaast zijn we bezig met het voorbereidend grondwerk tussen Waalbandijk 79 en 75.

We hebben aangegeven dat we een nieuw plan maken voor het stuk waar we nog damwanden moeten aanbrengen. Dat plan hebben we nu vastgesteld. Volgende week woensdag starten we met het trillend aanbrengen van damwanden ter hoogte van kunstwerk de Roeier. We verwachten dat het trillen drie dagen duurt. We werken in de richting van Tiel. Na het trillen gaan we verder met het drukken van damwanden van Hermoesestraat 18 tot ter hoogte van Waalbandijk 91.

Het drukken doen we met een grotere drukstelling dan die we hiervoor hebben gebruikt. Deze bevat ook meer power, waardoor we verwachten dat de stelling op dit gedeelte de damwandplanken wel op diepte krijgt. Voor dat de werkzaamheden hier starten, hangen we indien nodig extra monitoring op.

Met vriendelijke groet,
Astrid Jonkers | Communicatieadviseur

Project Dijkversterking Tiel-Waardenburg

a.jonkers@duravermeer.nl | M (06) 39 31 40 98

Mekante Diek, Combinatie Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord l Project: Dijkversterking Tiel-Waardenburg
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Reacties zijn gesloten.