Update werkzaamheden dijkversterking Tiel-Waardenburg, uitvoeringsvak E

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden in uitvoeringsvak E (Zennewijnen). Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op dit bericht of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

Werkzaamheden

We hebben het trillend aanbrengen van damwanden afgerond en we zijn inmiddels weer overgegaan op drukken. We zijn gebleven ter hoogte van Hermoesestraat 12. De aankomende weken gaan we verder met het drukkend aanbrengen van damwanden. De tijdelijke buitendijkse afrit schuin tegenover Waalbandijk 91 is zo goed als af. Deze moeten we nog verlengen tot aan onze buitendijkse bouwweg, zodat we vanaf onze buitendijkse opslag uitvoeringsvak E kunnen bereiken. Dit gaan we afmaken voor 19 februari.

Vooruitblik aanbrengen damwanden per adres

Hieronder heb ik een vooruitblik gemaakt naar het aanbrengen van damwanden per adres. Dit overzicht wijzigt op basis van voortgang van de werkzaamheden en/of omstandigheden zoals hoogwater. Ik zal het overzicht in de wekelijkse update blijven vermelden.

Hermoesestraat 12 week 6
Waalbandijk 89 week 7, 8
Hermoesestraat 18 week 9
Waalbandijk 91 week 10, 11
Bredestraat kruising week 12, 13

Afsluiting Roeierspad

Vanaf 19 februari sluiten we het Roeierspad af tussen de Bredestraat en de Zennewijnenseweg. Fietsers worden omgeleid over de Waalbandijk. Via de oprit bij de Zennewijnenseweg en de Bredestraat kunnen fietsers de Waalbandijk op. Dit gedeelte van de Waalbandijk is alleen toegankelijk voor fietsers en voetgangers. We sluiten het Roeierspad af om onze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren.

Met vriendelijke groet,
Astrid Jonkers | Communicatieadviseur

Project Dijkversterking Tiel-Waardenburg

a.jonkers@duravermeer.nl | M (06) 39 31 40 98

Mekante Diek, Combinatie Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord l Project: Dijkversterking Tiel-Waardenburg
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Reacties zijn gesloten.