Update werkzaamheden Dijkversterking Tiel-Waardenburg uitvoeringsvak D+E

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden op de korte termijn in de buurt van uitvoeringsvak E (Zennewijnen). Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op dit bericht of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

In uitvoeringsvak E hebben we de sleuf voor de damwanden afgemaakt. We gaan hier verder met de verbreding aan de buitendijkse zijde, zodat we de damwandstelling op kunnen stellen.

Alle damwanden in uitvoeringsvak D zijn aangebracht (laatste stuk bij steenfabriek Wienerberger). Dat betekent dat de stelling klaargemaakt wordt voor transport en naar uitvoeringsvak E gebracht wordt. Dat is naar verwachting maandag 11 december. Na transport van de stelling, beginnen we met het aanbrengen van damwanden. We starten ten oosten van de dijkafrit Hermoesestraat en werken in de richting van Tiel.

Vooruitblik Kerstvakantie en 2024

Vanaf vrijdag 22 december start bij ons (en bij onze onderaannemers) de Kerstvakantie. Tot en met 7 januari 2024 zijn wij niet aan het werk. Tijdens de kerstvakantie is ons algemene nummer 06 2159 0937 op werkdagen telefonisch bereikbaar voor zaken die niet kunnen wachten tot na de kerstvakantie.

In een van de wekelijkse informatiemails voor de kerstvakantie verzorgen we een vooruitblik naar de werkzaamheden in 2024.

Met vriendelijke groet,
Chantal Schoen | Omgevingsmanager
Project Dijkversterking Tiel-Waardenburg

c.schoen@duravermeer.nl – 06 3063 28 37

Mekante Diek, Combinatie Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord l Project: Dijkversterking Tiel-Waardenburg
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Reacties zijn gesloten.