Update uitvoeringsvakken G en H

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden op de korte termijn in de buurt van uitvoeringsvakken G en H (Ophemert en Varik). Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op deze mail of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

Hoogwater

Door de vele regenval stijgt het waterpeil nog steeds, we verwachten nu dat de piek optreedt rond 22 november. Onze hoogwatercoördinator houdt dit nauwlettend in de gaten en stemt dit af met de dijkbeheerder van het Waterschap. Dit heeft gevolgen voor onze werkzaamheden aan de dijk. Nagenoeg alle werkzaamheden worden vanaf dinsdag stilgelegd tot nader bericht.

In vak G zijn geen werkzaamheden gepland aankomende periode, het laatste materieel wordt afgevoerd naar binnendijks en blijft daar tot de waterstanden weer werkzaamheden buitendijks toelaten

– Buitendijks in uitvoeringsvak H zijn geen werkzaamheden gepland.
– Binnendijk in uitvoeringsvak H starten wij vanaf 28 november met de sloop van het bovengrondse deel van de oude woning Waalbandijk 2D Varik. Het ondergrondse deel verwijderen wij nadat de waterstanden weer gezakt zijn en in samenspraak met de dijkbeheerder.

Met vriendelijke groet,
Martijn Jansen | Omgevingsmanager
Project Dijkversterking Tiel-Waardenburg

omgeving@mekantediek.nl – 06 2159 0937

Mekante Diek is een samenwerking tussen Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Reacties zijn gesloten.