Update aanbrengen damwanden uitvoeringsvak E, dijkversterking Tiel-Waardenburg

In dit bericht informeren wij jullie over de werkzaamheden in uitvoeringsvak E (Zennewijnen). Vragen over onderstaande ontvangen wij graag, als reactie op dit bericht of door te bellen naar 06 2159 0937.

Klik hier voor uw reactie

Werkzaamheden

Op dit moment zijn we bezig met het aanbrengen van damwanden en werken we ter hoogte van kunstwerk ‘De Roeier’. De afgelopen weken hebben we gemerkt dat het aanbrengen van damwanden moeizaam gaat. Dit komt doordat we meerdere grindlagen tegenkomen.

Om niet te veel vertraging op te lopen, maken we een aanpassing in onze planning en werkzaamheden. We verplaatsen de damwandstelling naar de kruising Waalbandijk-Bredestraat. Vanaf daar werkt de stelling in de richting van Ophemert. De damwandstelling kan niet uit zichzelf starten met drukken, daarom moeten we de eerste planken trillend aanbrengen. Na het aanbrengen van de eerste planken gaan we over op drukken. Op de afbeelding in de bijlage kunt u zien waar we precies gaan trillen (blauwe lijn) en vanaf waar we overgaan op drukken (gele lijn). De monitoring van panden wordt aangepast waar dit nodig is.

Het trillen duurt naar verwachting 1 werkdag. In de loop van woensdagochtend 13 maart starten wij hiermee. Het trillend aanbrengen van de damwanden veroorzaakt geluidshinder, onze excuses voor dit ongemak. We verwachten dat woensdag aan het eind van de dag of donderdag in de loop van de ochtend deze werkzaamheden afgerond zijn. Daarna gaat de damwandstelling verder met het drukken van damwanden.

Met vriendelijke groet,
Astrid Jonkers | Communicatieadviseur

Project Dijkversterking Tiel-Waardenburg

a.jonkers@duravermeer.nl | M (06) 39 31 40 98

Mekante Diek, Combinatie Ploegam, Dura Vermeer & Van Oord l Project: Dijkversterking Tiel-Waardenburg
Bezoek-/Postadres: Weiweg 2b, 4064 CJ Varik

Reacties zijn gesloten.