Plantdag windsingel, hagen en een berkenbosje aanplanten

Kom je een handje helpen ?
Kom je zoelen (een modderbad nemen) 😉 ?

We gaan op de plantdag van zaterdag 11 maart een windsingel, hagen en een berkenbosje aanplanten. De meeste struiken en bomen komen van meerbomen.nu en van Stichting Landschapsbeheer Gelderland.

Je kunt een uurtje komen, een dagdeel of de gehele dag. We zijn blij met alle hulp en maken er een gezellige dag van. Kinderen zijn ook welkom.

1,5 jaar geleden zijn we hier aan de Kapelstraat 31 komen wonen op het voormalige land van familie van Zoelen. Het was een weiland (zonder bomen en struiken) met een vervallen boerderijtje erop. De plantdag vorig jaar was een succes: het weiland heeft inmiddels een aantal hagen, een hoogstamboomgaard, een aantal solitaire bomen en een tijdelijke tuin. Naast onszelf, hebben onze twee varkens, kippen en hond er ook een fijne plek gevonden.

Praktische info

Tussen 10.00 uur – 16.00 uur (een uurtje, dagdeel of de gehele dag).

We zorgen voor koffie / thee en fris, en maken een pan soep voor de lunch met broodjes. Met de mensen die na afloop blijven hangen drinken we graag een drankje na afloop bij een vuurkorf.

Kleed je altijd warm aan. Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding.
We raden laarzen aan (waterdicht) en laagjes.

Heb je een spade, schep, handschoenen of snoeischaar? Dan is het altijd fijn als je deze mee wilt nemen.

Aanwezig:

– parkeerplaats
– plek om te schuilen
– toilet
– keuken met warm en koud water

Naast vrijwilligers van meerbomen.nu nodigen we bekenden en mensen uit het dorp uit. Leuk als je komt mee doen, mail/app Hilde Swets hilde.swets@gmail.com of via Whats-app 06 24144055

Hartelijke groet,
Hilde Swets & Marko Stupar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *