Oldtimer evenement

Oldtimer evenement in Varik rond thema Boerenbruiloft
Wanneer: Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei)
Locatie: de Bol
Tijd: 9.00 uur tot 17.00 uur

Traditiegetrouw organiseert de Betuwse Historische Tractoren Club (BHTC)  op Tweede Pinksterdag weer een happening met oldtimer tractoren op de Bol in Varik. Ook zijn er antieke werktuigen, een boomzaagmachine en een oude scheepsmotor aanwezig. Naast deze oldtimers is er ook een moderne machine te bewonderen, namelijk de Dakar-truck van het Rainbow Truck Team. Met deze truck reed Gerrit Zuurmond begin dit jaar mee in de befaamde Dakar rally in Saoedi Arabië. Kortom: er is op de Bol genoeg te zien voor zowel jong en oud! Toegang is gratis!

Bezoekers zijn Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) welkom op de Bol van 9.00 uur tot 17.00 uur.  De meeste tractoren zijn ’s middags aanwezig, aangezien er ’s ochtends eerst een toertocht gemaakt wordt door de regio. Rond de middag komen de tractoren weer terug naar de Bol. Thema voor de toertocht is dit jaar “Boerenbruiloft”. Veel deelnemers zullen dus in deze kledingstijl op hun trekker zitten.

Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: er zijn volop hapjes en drankjes te verkrijgen. Niet alleen voor de deelnemers aan de toertocht, maar ook voor het publiek dat dit gezellige en gemoedelijke evenement bezoekt.

Locatie: de Bol in Varik, aan de Waalbandijk naast de aanlegplaats van het pontje Varik-Heerewaarden. Kijk voor meer informatie op www.bhtc.nl.
Aanmelden voor de toertocht kan nog steeds. Deelname kost € 15,- (inclusief ontbijt vanaf 8.30 uur). Voor opgave van toerrijders en informatie kan contact worden opgenomen met Louw van Londen, tel 06-5386 6056.

Impressie 2e Pinksterdag 2022 (vorige editie). Foto: Wien van Driel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *