Meld je aan voor de St Maartenskerk NIEUWSBRIEF.

Sinds de corona crises hebben we gemerkt dat met het opstarten van een Facebook pagina en het online uitzenden van de kerkdiensten we ons toch verbonden kunnen voelen met elkaar. Facebook is een mooi medium, maar daar bereiken we niet iedereen mee.

Sinds een jaar brengen we daarom regelmatig een nieuwsbrief uit. Wat zetten we daarin? Plannen voor de toekomst, diensten, bijeenkomsten, maar ook verjaardagen, en lief en leed. Zodat we als gemeente bij elkaar betrokken zijn en weten wat er in ieders levens speelt. En dan niet alleen op geloofsgebied, maar juist ook op sociaal gebied. Zodat we niet alleen een kerkgemeente zijn, maar ook een groep mensen die elkaar kent, voor elkaar kan bidden waar dat nodig is, blij kan zijn over vreugdevolle gebeurtenissen en een kaartje kan sturen waar iemand dat nodig heeft.

De meest ideale manier om deze nieuwsbrief te sturen is per mail. Dit is milieuvriendelijk, en efficiënter dan per post.

Wilt u ook betrokken zijn bij onze gemeente, en deze nieuwsbrief per mail ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar : Emkevdv@gmail.com

Heeft u geen mail dan kunt u ook een briefje met uw adres in de brievenbus doen van de
dominee (bij de zij-ingang van de Torenhof). Dan ontvangt u de nieuwsbrief in uw brievenbus.

Reacties zijn gesloten.