Liander gaat door met verbeteringsproject

Liander is al een poosje bezit in Ophemert met werkzaamheden die zij uitvoeren om aan de toenemende capaciteitsvraag te voldoen en het huidige tekort aan transportcapaciteit op te lossen. Helaas brengt dat ongemak, maar op langere termijn worden we daar allemaal wel beter van!

Houd rekening met verkeersomleidingen en minder parkeergelegenheid. Als ze ook het trottoir moeten openen, blijft uw woning bereikbaar met loopplanken. Ze zorgen voor brede planken als u slecht ter been bent of een brede kinderwagen heeft.

Al uw apparaten die werken op stroom kunnen tijdelijk uitvallen. Voor de meeste huishoudens is het vooral belangrijk om hier rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan warm water, internet, medische apparatuur en alarminstallatie. Liander adviseert u om vooraf aan de werkzaamheden uw apparaten uit te zetten of de stroom in uw meterkast af te schakelen. Hiermee voorkomt u ieder risico op schade aan uw apparatuur wanneer de spanning weer wordt ingeschakeld. Kijk bij tips voor meer voorbereidingen die u kunt treffen.

Reacties zijn gesloten.