Kees Kruitwagen: Dichter bij de wijngaard

-Proza en Poëzie uit het leven van een wijnboer- 

Wijngaard De Kruithof brengt in de wijnmaand oktober een dichtbundel uit ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de wijngaard in Ophemert en 50 jaar wijnkennis en ervaring van Kees Kruitwagen.

In de dichtbundel staan gedichten, verhalen en mijmeringen van Kees Kruitwagen die hij in de loop der jaren aan het papier heeft toevertrouwd en waarvan nu een selectie is uitgebracht in deze jubileumuitgave.

‘Mijn gedichten, verhalen en spinsels heb ik in deze bundel samengevat in 4 seizoenen; de seizoenen van de wijngaard, maar ook de seizoenen van het leven. Ernst en luim vindt u in deze bundel terug. Zij horen immers bij het leven. Een bundeling van proza en poëzie uit het leven van een wijnboer’, zo staat te lezen in zijn voorwoord.

Naast de dichtbundel is dit jaar ook een speciale jubileumwijn uitgebracht, De Witte Heerlijckheid – Cuvée Jubilé en een unieke jubileumwijnkist, compleet met de dichtbundel, een fles jubileumwijn en een glas met logo van Wijngaard De Kruithof.

Het eerste exemplaar van de complete jubileumuitgave werd tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt aan wethouder mevrouw Jacoline Hartman.

Alle jubileumuitgaven:

  • bundel ‘Dichter bij de wijngaard’
  • jubileumwijnkist compleet
  • fles of doos De Witte Heerlijckheid – Cuvée Jubilé

zijn ook afzonderlijk te koop bij Wijngaard De Kruithof.

 

Een heel leuk artikel over deze speciale gebeurtenis stond in Het Kontakt van 25 october. KLIK HIER om het te lezen

Reacties zijn gesloten.