Huis op Hemert bruist!

De activiteitencommissie van Huis op Hemert organiseert dit seizoen diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen van bewoners van Ophemert en omstreken. Huis op Hemert staat voor ontmoeten, beleven en genieten. Wij vinden het leuk om u te laten weten wat er is georganiseerd en de animo voor deze activiteiten. De activiteitencommissie nodigt u uit om deel te nemen aan activiteiten en ontvangt ook graag nieuwe ideeën. Hierbij een verslag van de activiteiten die recent zijn georganiseerd:

23 september 2022
Fietspuzzeltocht vanuit Huis op Hemert.
Wat jammer, het regende, maar er waren toch 7 diehards die de regen deed doorstaan.
Één was er onderweg afgehaakt dus bleven er 6 over. Onze complimenten daarvoor.
1e prijs een taart ging naar Hennie van Burk
2e prijs schaal bitterballen naar Ans en Stef van Ooijen
3e prijs doos Merci was voor Chris en Diny Hol
Alberti van Bommel viel helaas net buiten de prijzen maar mocht gezellig mee smullen.
De taart werd aangesneden, bitterballen gebakken en er was een rondje merci.

22 oktober 2022
Dansavond met Just-M! uit Meteren
Wat was het druk en gezellig; een leuke avond voor jong en oud! De avond werd in stijl geopend door de Streetdance groep, in samenwerking met Just-M!. Na het voorprogramma was een kleine pauze, de zaal liep zachtjes aan vol en Just-M! begon aan hun avondvullende programma.
Wat een fijne sfeer hing er en er werd volop meegezongen en gedanst!! Jullie waren in grote getale aanwezig. We hebben een hoop bekende maar ook een heleboel nieuwe gezichten gezien uit Ophemert en omstreken. Het was een zeer geslaagde avond en wij hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij van de activiteitengroep.

Vindt u ook dat het voor herhaling vatbaar is laat het ons dan weten via een reactie op Facebook of op het online dorpsplein: ophemert.nl

28 oktober 2022
Halloween filmavond
Ook voor de doelgroep 12 tot 18 jaar wil Huis op Hemert iets betekenen. Daarom dit jaar voor het eerst aansluitend op de Spooktocht, georganiseerd door de Jeugdsoos, de eerste Halloween filmavond. De zaal was helemaal in thema en er zijn twee films gedraaid. Om het bioscoop gevoel te krijgen was de entree 5,00 inclusief drankje, chips en snacks. Om acht uur kwamen de eerste geschminkte gasten binnen met een zitzak om lekker op te gaan liggen om te kijken. Eerst was het vrij rustig in de zaal maar al snel werd er mee gegild. Voor de pubers die geweest zijn op deze eerste Halloween filmavond een dik applaus namens de heksen.

Verdere activiteiten dit jaar:
19 november  Stand-up Comedians avond
07 december  Bloemschikavond
17 december  Winterfeest in samenwerking met muziekvereniging  Euphonia

Tot ziens op 1 van deze avonden

Team activiteitengroep Huis op Hemert

Reacties zijn gesloten.