Dodenherdenking op 4 mei

Dodenherdenking Sint Maartenskerk Ophemert woensdag 4 mei.

Jaarlijks staan we tijdens Nationale Dodenherdenking stil bij de slachtoffers van oorlog en geweld. Zeker in deze tijd is het van belang om met elkaar stil te staan bij het thema van de Nationale Dodenherdenking van dit jaar: Vrijheid in Verbondenheid.

Graag nodigen wij u uit om woensdag 4 mei de Dodenherdenking bijeenkomst in de St. Maartenskerk van Ophemert en Zennewijnen (Molenstraat 17, Ophemert) bij te wonen. Bij deze Dodenherdenking wordt samen in momenten van stilte en muziek stilgestaan bij het verleden en het heden. Tijdens de bijeenkomst wordt muziek ten gehore gebracht door o.a. Bert van den Brink op het orgel en Gonnie van Heugten, sopraan.

Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u een kaars aansteken. Aan het einde worden gezamenlijk bloemen gelegd bij het monument onder de toren in de kerk.

De kerk is vanaf 19.30 uur open, de herdenking begint om 19.45 uur. Na afloop bent u van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie of thee na te praten.

Jong & oud, u bent van harte welkom om deze herdenkingsdienst bij te wonen en hopen u 4 mei te mogen begroeten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tonnie Vermeulen via mail vermeulen-wild@hotmail.com of telefonisch 0344-651264.

Reacties zijn gesloten.