Verenigingenavond 21 februari

 

Beste mensen,

Onlangs hebben we alle verenigingen uitgenodigd voor een bijeenkomst op 21 februari. Hieronder de brief met daarin de onderwerpen die aan bod komen. Liep je al met het idee rond om bij je vereniging meer te willen doen. Dan is deze avond misschien ook iets voor jou.

Het is al een tijd geleden dat we met alle verenigingen weer een keer om tafel zaten. Petra Bazuin (gebiedsmakelaar gemeente West Betuwe) en Hetty van Oord hebben voor de coronatijd een bijeenkomst georganiseerd. De aanwezigen vonden het waardevol om elkaar te ontmoeten en uit te wisselen en er was behoefte om dit op een later moment weer te doen. Er zijn destijds ook afspraken gemaakt en vooral op het gebied van communicatie zijn er stappen gezet. Graag willen we op deze bijeenkomst voortborduren.

Het lijkt ons leuk om jullie allemaal weer te ontmoeten en bij te praten. Om het nuttige met het aangename te combineren, willen we een drietal onderwerpen waar je als vereniging mee te maken hebt, met jullie bespreken.

  1. ’t Hèmers Krantje en website ophemert.nl, toelichting pilots Beesd en Heukelum, communicatie vanuit de gemeente, samenwerkingsmogelijkheden.
  2. Vrijwilligers: wie zijn je vrijwilligers, werving van nieuwe mensen, Hèmers vrijwilligersdag, waar ben je trots op, waar kan je hulp bij gebruiken, samenwerkingsmogelijkheden.
  3. Doelgroepen/leden: Een van de uitkomsten vanuit de laatste bijeenkomst ging overzicht en afstemming creëren. De gespreksleiders van het thema doelgroepen en leden gaan hier met jullie op verder bouwen.

We hopen jullie in grote getallen te zien. Neem vooral ook mensen mee die het leuk vinden om anderen te ontmoeten en over deze thema’s willen uitwisselen. Hoe meer mensen hoe meer ideeën en hoe leuker!

Deze avond organiseren we samen met de dorpstafel, betrokken inwoners en Welzijn West Betuwe. Angelique Otten, de nieuwe gebiedsmakelaar en ’t bestuur van Huis op Hemert schuiven ook aan. Ook zij willen kennismaken en hun steentje bijdragen aan een mooier Ophemert.

We hebben er zin in en hopen jullie te zien en te spreken. Uiteraard zorgen we voor koffie/thee en sluiten we af met een drankje. Inloop is 19.45 uur, Aanvang 20.00 uur en we verwachten 21.30 uur af te ronden.

Kom je ook! Stuur een berichtje naar liekie.74@hotmail.com en geef even aan met hoeveel mensen je komt.

We kunnen met jullie voorbereidende input een vooral praktische voorsprong maken voor de avond als het gaat om inzicht. Het zijn 4 vragen naast je contactgegevens. https://forms.gle/mVXYhFyCHGz3KzkL9 (uiterlijk 16 februari inzenden)

Alvast bedankt,

’t Hèmers Krantje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *