SZR dagbesteding

De volgende bijeenkomsten zijn op:

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Website SZR | Thuis in Rivierenland

https://szr.nl/

Dagverzorging

Twee dagen per week kunt u in Huis op Hemert terecht bij de dagverzorging van Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR).

 

Dagstructuur, sociale contacten en activiteiten

Wilt u uw dag op een prettige manier doorbrengen? Wilt u onder de mensen blijven, samen koffie of thee drinken, gezamenlijk een warme maaltijd eten, blijven bewegen, spelletjes doen of gewoon de krant lezen? In Huis op Hemert biedt SZR dagverzorging voor thuiswonende ouderen.

Een hele stap

Deelname aan dagverzorging lijkt voor sommige een stap naar (nog) meer hulpbehoevendheid. Dit is heel begrijpelijk, maar door de gerichte activiteiten bij de dagverzorging kunt u langer thuis blijven wonen. De dagverzorging is een plaats waar leeftijdsgenoten elkaar ontmoeten en hun belevenissen kunnen uitwisselen. Het brengt gezelligheid, ontspanning en afleiding. Er worden nieuwe contacten gelegd. Of oude contacten van vroeger worden weer aangehaald en hernieuwd. Iemand kan zijn verhaal kwijt. De sfeer onder de deelnemers is vertrouwd en vriendelijk. Voelt u zich eenzaam, hebt u beginnende geheugenproblemen of lichte lichamelijke beperkingen? Kom dan naar de dagverzorging van SZR.

Wat kunt u verwachten bij de dagverzorging?

De medewerkers van de dagverzorging stemmen de activiteiten zoveel mogelijk af op uw interesses en behoeften. Individueel of in groepsverband. U kunt meedoen aan activiteiten zoals ouderengymnastiek, geheugentraining en creatieve activiteiten. Met deze activiteiten stimuleren wij uw lichamelijke en geestelijke functies. Zo kunt u langer thuis blijven wonen. Tussen de middag eet u met elkaar een warme maaltijd.

Ontlasten van de mantelzorger

Dagverzorging in Huis op Hemert betekent een ontlasting voor familie of mantelzorgers. Het is prettig af en toe vrij af te kunnen nemen met de gedachte dat er goede en gezellige dagverzorging is voor de naasten.

Op welke dagen is er dagverzorging?

Twee dagen per week, op dinsdag en donderdag is er dagverzorging in Huis op Hemert. U kunt 1 of beide dagen per week komen. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. U bent van harte welkom om een keer bij ons te komen kijken en de sfeer te proeven.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een dagje mee doen? Dan kunt u contact opnemen met Fanny van Wijk of Gonny Veldhuizen.

E-mail: dagverzorginghuisophemert@szr.nl

Telefoon: 0345 – 588 768

U heeft voor de dagverzorging een indicatie nodig vanuit de WMO of een WLZ indicatie. Heeft u hier vragen over? Neem dan even contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.