Stichting Jeugdsoos Ophemert


Sinterklaas komt naar Ophemert!
25 NOVEMBER 2016

Feest in Huis op Hèmert – vanaf 18.45 uur
De hoofdpiet heeft geappt dat ‘het grote boek van Sinterklaas’ gestolen is door Piet Boef! Hoe moeten de Pieten nou weten voor wie alle pakjes zijn? Sinterklaas heeft gevraagd of de kinderen in Ophemert willen zoeken naar het grote boek! Zodat alle cadeautjes op tijd bij de kinderen thuis gebracht kunnen worden. We hebben de hulp van de politie al gevraagd, helpen jullie ook allemaal mee?

Kleurwedstrijd voor Peuters en groep 1/2, groep 3/4/5 en 6/7/8
De kleurplaten worden op school in de klas uitgedeeld en moeten 18 november ingeleverd zijn bij je juf of meester. We hebben met Zwarte Piet afgesproken dat hij ze dan de volgende dag gelijk komt ophalen. Sinterklaas zoekt de mooiste tekeningen er weer uit!

Playbackshow
Je kunt alléén meedoen óf met een groepje, maar… je mag maar 1x mee doen. Geef duidelijk door welke muziek je gebruikt! De discopiet zorgt dan dat het juiste nummer gespeeld wordt. De act mag maximaal 3 minuten duren. De jury let op originaliteit, het playbacken en de totale presentatie van de act. Natuurlijk is er voor iedereen prijs en de beste act van groep 1/2/3, 4/5/6 en 7/8 krijgen de super grote Playbackshow-beker mee.

Download hier het inschrijfformulier


Foto’s zaterdagavond Trick or Treat!
29 OkTOBER 2016

jeugdsooshaloween2016


Jeugdsoos-ophemert-bingo


Foto’s Woensdagmiddag Sport&Spel
1 JUNI 2016

soos-spelletjesmiddag

Foto’s Vrijdagavond Dropping!
11 MAART 2016

5 februari Kinderbingo

Het was heel erg gezellig, heel erg druk en we hadden net genoeg boekjes. Heel veel prijzen gingen er die avond uit en de hoofdprijs, de Bart Smit bon van 25 euro is gewonnen door Ada Hennekens.

soos04

20 januari Sport en Spel

woensdag 20 januari is er samen met de PWA, Stichting Welzijn, maar vooral ook de voetbalvereniging een hele leuke spelmiddag georganiseerd.
soos022 voetballessen voor de kinderen uit groep 1 t/m 4 op de basisschool, gegeven door echte trainers van V.V.Ophemert. En aansluitend een leuke sportmiddag met spelletjes en natuurlijk een voetbaltoernooitje. En natuurlijk kreeg iedereen zijn diploma!

soos03

13 januari Knutselen Winterthema Vogels

Het was nog nooit zo druk geweest op een knutselmiddag. Met 62 kinderen en een hoop helpende handen van moeders en oma’s zijn heel mooi versierde vetbollen in bekers voor de vogels gemaakt.
Naar ontwerp en met begeleiding van Petra de Haas.
Dank je wel Petra!

soos01

 

Foto’s Sinterklaas bij Jeugdsoos Ophemert!
27 NOVEMBER 2015

Jeugdsoos Ophemert - Het Grote Sinterklaasfeest 2015

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: An access token is required to request this resource. Type: OAuthException

Reacties zijn gesloten.