St. Maartenskerk | NL doet 29 mei 2021

NL Doet in de Sint Maartenskerk

Wat fijn om samen met elkaar onze kerk van binnen en van buiten weer pico bello in orde te maken! Het grindpad onkruid vrij maken, vegen, en meerdere buiten klussen. De kerk van binnen stoffen, poetsen en dweilen, en ook de Torenhof en de dominees ruimte hebben een poetsbeurt gekregen.

We begonnen om 9 uur met koffie en thee, heerlijk in het zonnetje op het plein van de Torenhof. De klussen werden verdeeld en hup aan de slag.

Halverwege de ochtend, genietend van een rustmomentje en koffie, kwam eerst Ineke, vrijwilligerscoördinator van Welzijn West Betuwe, even langs om ons aan te moedigen. En vlak daarna hebben we een bakkie gedaan met de burgemeester. Via onze facebook pagina is hij gevraagd om een kopje koffie te komen drinken en daar gaf hij graag gehoor aan. Na een kleine rondleiding en een gesprek met dominee Evelijne, ging ook hij weer op pad.

De lunch, gemaakt door Riet en Alberty, was heerlijk en we konden er weer met frisse moed tegenaan. Maar eerst een muzikale verrassing: een lunchconcert achter de vleugel van één van onze leden. Dat was een mooi moment. We hebben ervan genoten, Martinus!

‘We hebben veel leden, maar vormen als gemeente één lichaam’ zei Paulus al. Handen, voeten, ogen, oren: ze vormen één geheel en kunnen niet zonder elkaar. En vele handen, voeten, ogen, oren maken licht en leuk werk!

Dank jullie wel, iedereen die is komen helpen, in welke vorm dan ook!

 

Reacties zijn gesloten.