Restaurette Kom d’r in zoekt gastvrije hulp

Restaurette Kom d’r in is een gezellig eettafel voor inwoners uit Ophemert. Eén keer per maand schuiven we de tafels aan elkaar om met elkaar te kletsen en samen te eten.

Twee toppers, Joke de Vree en Bets van der Wal, die jarenlang hebben geholpen bij de eettafel, zijn onlangs gestopt. Gelukkig heeft Jetty van Lith zich gemeld. Samen met Adri van Dijk organiseren zij nu de eettafel. Adri en Jetty kunnen nog wel wat extra handen gebruiken. Vele handen maken licht werk en dan is het ook mogelijk om onderling te rouleren. Het kost niet veel tijd en het is reuze gezellig.

Ben je een enthousiaste Hèmerse, altijd in voor een praatje, niet vies van aanpakken en vind je het leuk om senioren een leuke middag te bezorgen? Dan ben je van harte welkom om mee te helpen! De eettafel is elke derde woensdag van de maand van 10 uur tot half 3. Als gastvrouw/heer zorg je voor gezelligheid, helpt je met het klaarzetten van de tafels, het uitserveren van het eten en eet je gezellig een hapje mee. En als de eettafel klaar is, help je mee met het opruimen van de tafels.

Spreekt dit je aan? Leuk! Neem voor meer informatie contact op met Hetty van Oord. Bel/whatsapp: 06-34094457 of stuur een mail naar hvanoord@welzijnwestbetuwe.nl

Foto: Welzijn West Betuwe

Reacties zijn gesloten.

  • Meld iets aan voor de agenda