Nieuwsbrief 27-3-2020 Stichting Van der Koppel-Van den Heuvel

Van harte wensen wij u een goede gezondheid toe en wij hopen dat dat zo mag blijven en dat u door geen enkel virus getroffen zult worden. Om zo weinig mogelijk risico te lopen moeten wij allen voorlopig thuis blijven en dat geldt ook voor de meesten van onze bestuursleden. Ook wij hebben geen mogelijkheid meer om bijeen te komen. Maar pas geleden heeft er nog een vergadering plaats gehad en gelukkig hebben we de telefoon en de computer om met elkaar in contact te blijven, te overleggen en besluiten te nemen. Daarover willen wij u het volgende meedelen.

Door de ontwikkelingen rond het corona virus en de maatregelen van de overheid heeft het bestuur moeten besluiten dat er dit jaar helaas geen KOPPELMIDDAG gehouden kan worden. Dat vinden wij bijzonder spijtig voor de mensen die tot onze doelgroep behoren, omdat wij weten hoe zeer die jaarlijks feestmiddag op prijs wordt gesteld. Daarom waren wij aanvankelijk van plan iedereen te verrassen met een kleinigheidje, een attentie die we met uw hulp overal wilden bezorgen. Bij nader in hebben wij dit plan laten vallen omdat wij u en onszelf niet aan extra risico’s willen blootstellen.
Om deze en vele andere redenen zien wij reikhalzend uit naar het moment dat deze crisis voorbij is en wij opgelucht de draad van ons leven weer op kunnen nemen.

Wij zullen u steeds van de ontwikkelingen op de hoogte houden. Zo kunnen wij u meedelen dat het bestuur druk bezig is met nieuwe bestuursleden te zoeken. Wij hebben al twee nieuwe bestuurders dat zijn Ton Jansen voor 1,5 jaar als coördinator en Frank van de Geijn als penningmeester. Ton is op zoek naar een secretaris m / v.
Het bestuur bestaat op dit moment dus uit Voorzitter dhr. S. Stoop, mevr. J.J. Mol-van Ommeren, dhr. A.W.H.M. Jansen, dhr. F.G. van de Geijn, en tot 23 mei a.s. A.G. van de Geijn.

André verlaat per 23mei als bestuurder de stichting. Gezien de bijzondere omstandigheden zal André, zo nodig na 23 mei nog assisteren. Zijn afscheid zou zijn tijdens de Koppelmiddag plaats hebben maar gaat dus niet door, en dat komt natuurlijk op een later moment evenals het voorstellen van de nieuwe bestuursleden.

Wij gaan deze berichten ook plaatsen op de site van Varik en Ophemert en ook op de site van onze stichting en vragen u dit ook bekend te maken in uw omgeving voor zover dat mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van de Stichting
Van der Koppel – van den Heuvel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *