Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenloop voor Hoop Neerijnen

12 juni 2020 om 08:00 - 13 juni 2020 om 17:00

Samenloop voor Hoop Neerijnen organiseert op 12 en 13 juni 2020 voor de 3e keer een Samenloop

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen.

Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

In de aanloop naar deze Samenloop willen we jullie graag uitnodigen voor de 1e team/informatie-avond van Samenloop voor Hoop Neerijnen, op dinsdag 5 november. We beginnen om 20.00 uur in De Koeldert, De Koeldert 30 in Waardenburg.

Op deze avond vertellen we je meer over hoe je je als team en als teamlid kunt inschrijven. Dat gaat via de website en hier betaal je het inschrijfgeld meteen in een beveiligde omgeving. Daarnaast kun je via de website ook een online actie starten om geld op te halen.

Ellen Hoenderop zal tevens op deze teamavond meer vertellen over het Toon Hermans Huis Tiel (THHT).
Een deel van de opbrengst van onze SamenLoop is voor het THHT.

Tot slot is er nog wat algemene informatie en natuurlijk alle mogelijkheid om vragen te stellen. De koffie en thee zijn deze avond voor eigen rekening en kost € 1,-.

Als je zelf nog mensen weet die geïnteresseerd zijn in de SamenLoop, zich willen aanmelden als vrijwilliger of verkeersregelaar of willen deelnemen met een team nodig ze dan uit voor dinsdag 5 november.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie van SamenLoop voor Hoop Neerijnen

Trudy olde Hanter

Samenloopvoor Hoop Neerijnen

Gegevens

Begin:
12 juni 2020 om 08:00
Einde:
13 juni 2020 om 17:00

 

Stuur ons een mailtje met info en uw activiteit komt ook in de dorpsagenda: dorpsplein@ophemert.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.