Weverstraat riool werkzaamheden

Werkzaamheden Weverstraat Ophemert.

De gemeente Neerijnen heeft de AVRI gevraagd om de Weverstraat in Ophemert her in te richten. Avri heeft nu opdracht gegeven voor het uitvoeren van riool- en wegwerkzaamheden in de Kapelstraat en Weverstraat in Ophemert. De aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren is: Harteman weg en waterbouw BV uit Tiel. In deze brief willen wij u informeren over de uitvoering die op korte termijn gaat starten.

Welke werkzaamheden gaan we uitvoeren:

In de Kapelstraat vanaf de kruising met Blankenburgrsestraat naar de Weverstraat wordt een nieuw regenwaterriool gelegd. In de Weverstraat komen een nieuw regenwaterriool en vuilwaterriool. Naar de percelen wordt een nieuwe regenwater aansluiting gemaakt. De bovenconstructie van de Weverstraat wordt opnieuw opgebouwd en voorzien van nieuwe bestrating.

Waar moet u als buurtbewoner rekening mee houden:

Kapelstraat:
Het regenwaterriool wordt aangelegd in het trottoir voor de Prins Willem Alexander school. De Kapelstraat blijft open voor verkeer. De straat wordt ter plaatsen van de werkzaamheden voor de helft afgezet in combinatie met een voorrangsregeling.

Weverstraat:
Tijdens de werkzaamheden is de Weverstaat afgesloten voor doorgaand verkeer. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd. Per fase zijn de aanliggende woningen te voet en met rolstoel bereikbaar. Bewoners wordt verzocht de auto tijdens de werkzaamheden, in de fase waarin de woning ligt, elders te parkeren.

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd:

De aannemer gaat op 10 en 11 juli keten en containers plaatsen en andere voorbereidingen treffen. Vanaf 12 juli tot 21 juli worden de werkzaamheden uitgevoerd in de Kapelstraat. Na de bouwvak start de Aannemer op 14 augustus in de Weverstraat. De planning is om het werk medio oktober gereed te hebben.

Informatie:

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Jan Schalkwijk, medewerker van de Avri via e-mail schalkwijk@avri.nl of telefoonnummer 06 4836 8008.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *