Sinterklaasfeest 2016


Sinterklaas komt naar Ophemert!
25 NOVEMBER 2016

Feest in Huis op Hèmert – vanaf 18.45 uur
De hoofdpiet heeft geappt dat ‘het grote boek van Sinterklaas’ gestolen is door Piet Boef! Hoe moeten de Pieten nou weten voor wie alle pakjes zijn? Sinterklaas heeft gevraagd of de kinderen in Ophemert willen zoeken naar het grote boek! Zodat alle cadeautjes op tijd bij de kinderen thuis gebracht kunnen worden. We hebben de hulp van de politie al gevraagd, helpen jullie ook allemaal mee?

Kleurwedstrijd voor Peuters en groep 1/2, groep 3/4/5 en 6/7/8
De kleurplaten worden op school in de klas uitgedeeld en moeten 18 november ingeleverd zijn bij je juf of meester. We hebben met Zwarte Piet afgesproken dat hij ze dan de volgende dag gelijk komt ophalen. Sinterklaas zoekt de mooiste tekeningen er weer uit!

Playbackshow
Je kunt alléén meedoen óf met een groepje, maar… je mag maar 1x mee doen. Geef duidelijk door welke muziek je gebruikt! De discopiet zorgt dan dat het juiste nummer gespeeld wordt. De act mag maximaal 3 minuten duren. De jury let op originaliteit, het playbacken en de totale presentatie van de act. Natuurlijk is er voor iedereen prijs en de beste act van groep 1/2/3, 4/5/6 en 7/8 krijgen de super grote Playbackshow-beker mee.

Download hier het inschrijfformulier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *