Autobedrijf en bandenservice Willekes

Willekes Altijd goed af!Autobedrijf Willekes is een onafhankelijk autobedrijf gevestigd in Ophemert en in Tiel. In onze garage repareren en onderhouden wij alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Bij aankoop van uw auto en/of bedrijfswagen adviseren wij u graag voor de juiste aankoop. Met de aanvulling en kennis van onze Bandenservice hebben wij het volledige pakket om u te ontzorgen.

Wij zijn u graag van dienst met: onderhoud, APK, reparaties, banden en wielen, airco, diagnose, schade, mobiliteitsgarantie (pechhulp), verkoop en inkoop, verzekeringen, lease en onderhoudscontracten.

We staan voor professionaliteit, innovatie, maatwerk, kennis en kwaliteit. Onze missie is om consumenten en bedrijven op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van een auto. Een persoonlijke en enthousiaste benadering en het serieus nemen van de behoefte van de consument spelen hierin een grote rol.

Kortom…

Autobedrijf Willekes Altijd Goed Af.

Graag stellen wij u voor aan ons team:

Autobedrijf en bandenservice Willekes
De Geer 13                           De Vlonder 10
4061 RP Ophemert             4005 LH Tiel
Tel. 0344-651294                Tel. 0344-651294

info@autobedrijfwillekes.nl

Voor meer informatie bezoek onze website: www.autobedrijfwillekes.nl
of onze facebookpagina: autobedrijfwillekes


Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Reacties zijn gesloten.