Cursus schilderen over Jozef

Op woensdag 16 november is de eerste gespreks- en schilderavond over Jozef; de eerste van vier avonden over Jozef. Vorig jaar stonden vier bijbelse vrouwen centraal, deze keer een Bijbelse man, een aartsvader. De afgelopen tijd zijn in lezingen en preek en de verhalen van Jozef al aan de orde geweest. Rijke verhalen die ons veel te zeggen hebben en die ook raken aan onze persoonlijk levenservaringen. Wij gaan nog even verder op dat spoor en ook op een creatieve manier.

De avond zal bestaan uit een gespreksgedeelte over een Jozefverhaal uit de Bijbel, en daarna gaan we onder leiding van kunstenares Soraya van Houwelingen er ook over schilderen. De avonden zijn om en om in Heesselt, en in de Torenhof in Ophemert. De leiding is beurtelings in handen van de predikanten van Varik/Heesselt en Ophemert/ Zennewijnen. De eerste avond is in Heesselt,-in het atelier van Soraya ( Kerklaan 1) en wordt geleid door ds. Annemieke de Bruijn.

U kunt zich per avond, of voor alle vier de avonden opgeven, graag vóór 14 november. E-mail: predikant@stmaartenskerkophemert.nl  of T 06-29822102. De kosten per avond bedragen € 7,50 euro. U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *